Sabia que havien il·luminat alguns edificis del Passeig de Gràcia de rosa en la setmana contra el càncer de mama però no va ser fins divendres a la nit, tornant de la presentació de  l’expo d’Utrillo de Sitges, quan vaig tenir temps de veure-ho jo mateix i fer aquestes fotografies que m’encanten! A dalt teniu la Pedrera amb uns tocs roses.

A molts aparadors del Passeig hi van instal·lar llaços roses amb text de famosos. Per la foto he triat el d’Isabel Clara Simó, que per alguna cosa és un dels referents d’aquest blog! A la imatge podeu llegir el que diu. En d’altres botigues hi havia textos de Judith Mascó, Isabel Coixet, Pep Guardiola, Carles Puyol (“tots units fem força”), Manel Estiarte (“Cuidar-se i lluitar, com en l’esport”). Però jo amb quedo amb les paraules de Boris Izaguirre, que ha fet reconsiderar les meves idees del color rosa, mireu: “Creo en el rosa, porque ayuda, porque clarifica, porque ilumina. Es un color para el alma, para la moda, para la ayuda. Un lazo rosa es un regalo, un gesto y también un compromiso. Vestirlo es decir que también podemos ganar esta batalla”. 

La casa Bonaventura Ferrer, als Jardinets de Gràcia, era potser la millor il·luminada. I com sempre hi estaven fent una festa tipus jet-set barcelonina, que també n’hi ha.

Mireu què xula la casa Batlló de rosa…

L’Hotel Omm, tot i no estar estrictament a Passeig de Gràcia, també es va afegir a la reivindicació…

I finalment l’Hotel Condes de Barcelona. Una vegada aquí vaig allotjar uns clients francesos que serien indescriptibles, com us ho explicaria? Impossible. I per cert, van estar molt contents a l’edifici de davant de l’hotel, amb vistes a la Pedrera.

No hi ha cap article relacionat.