Nit de glamour gastronòmic a la sala Luz de Gas, i per partida doble: la revista Cuina celebrava amb els seus col·laboradors i amics el número 100, que si tafanegeu als quioscos veureu que està molt bé. D’altra banda, Time Out Barcelona lliurava els primers Premis Gastronòmics de Barcelona. M’ha fet una il·lusió especial que el Bar Velódromo hagi guanyat un dels guardons, el que senzillament es diu “Premi Time Out Barcelona”: li han concedit “per la recuperació d’un espai emblemàtic de Barcelona”. Serà qüestió de tornar-hi, que hi vaig anar abans de l’estiu però no he repetit! 

Els altres premis de la nit han estat:

– Al millor restaurant amb encant, triat pels lectors de la revista: Torre de Alta Mar

– El premi especial del Jurat: al Restaurant Dos cielos

– A la millor cuina internacional: Restaurant japonès Koy Shunka

– A la millor carta de vins: Cal Xim

– Al millor menú: La Mar Salada

– Menció especial a la millor carta de postres: Restaurant Coure

– Menció especial al millor servei: Via Veneto

La gala ha estat presentada pel cuiner televisiu Ismael Prados i ha comptat amb els parlaments de tots els galardonats, així com de Josep Sucarrats, director de Cuina, i Glòria Gasch, editora de Time Out.

També hi eren presents molts col·laboradors, a la foto veieu per exemple Josep Maria Portabella, autor de la desacomplexada i divertida crònica setmanal “La ploma de la xancletta”. Per cert, de tornada cap a casa he passat per davant del Velódromo, que estava en plena activitat.

No hi ha cap article relacionat.