Tots els usuaris que aquest cap de setmana han volgut anar en Ferrocarrils de la Generalitat de Barcelona a Sabadell i Terrassa, o viceversa, s’han vist forçats a fer transbord en autocar entre les estacions del Baixador de Vallvidrera i les Planes.

El motiu eren les obres de millora de les vies entre aquestes dues estacions.

 Com acostuma a passar amb els Ferrocarrils, tot estava prou organitzat i es feia en ordre: a l’exterior hi havia petits autocars que anaven sortint en una direcció o una altra a mida que s’omplien. La intranquilitat que provoca aquestes situacions entre els viatgers desapareixia quan els usuaris veien que el sistema funcionava. Fins i tot s’ha donat espai per alguns tocs d’humor: una dona que esperava amb desenes d’altres per entrar al tren i anar a Barcelona i que veia aquella allau humana sortint del comboi deia: “Nunca imaginado un recibimiento así”. 

(per cert: de l‘estació del Baixador de Vallvidrera i tot el seu entorn en podríem parlar molt i ho farem, ho farem, és una Barcelona que no sembla Barcelona, no sé a vosaltres però a mi sempre m’ha sorprès i en bona mesura l’he aprofitat per a fer petites escapades…)

 

No hi ha cap article relacionat.