Unes tres-centes persones van recórrer la Rambla en manifestació dissabte al vespre, encapçalats per una pancarta que deia: “polítics i especuladors, la vostra cobdícia, la nostra ràbia”. Els manifestants eren només una part de miler de persones que prèviament s’havien concentrat a plaça Sant Jaume, convocats per tot un grup d’entitats.


Els crits eren diversos: “polítics i patrons, a les presons!” i “això no és una crisi, és un robatori” eren alguns dels més repetits. De fet, ja veieu que la pancarta acaba amb un contundent: “rodaran xoriços!”. El perfil dels assistents era molt divers, gent de totes les edats i famílies amb nens i la manifestació, que va iniciar el seu recorregut a plaça Sant Jaume, es va dissoldre sense cap incident a Canaletes. “What happens?” preguntava algun turista. “It is against corruption” li explicava algun dels manifestants. Les estàtues humanes mentretant , observaven la moguda des del “seu” espai habitual i continuaven parant la mà, com veieu a la imatge superior.

( ;D Per cert, deixeu-me anotar que sense molta sort i una mica d’instint blocaire no tindríem aquestes fotos: jo anava cap a plaça Sant Jaume a veure si quedava algú, sabia que feien la concentració, però ja era tard, quarts de vuit. Vaig optar per tirar Rambla avall i la vaig encertar, em vaig trobar de cara amb els manifestants que pujaven per la Rambla, cosa no prevista! Uns urbans i un parell de furgonetes dels Mossos els seguien de prop)

No hi ha cap article relacionat.