blog xfreixesFa temps que em queixava que a la nit no hi havia cap programa d’actualitat que m’agradés. Fa unes temporades Catalunya Ràdio va abandonar el format informatiu-tertúlia i l’espai que presenta Joan Barril està bé però em cansa, amb 10 minuts en tinc prou. Tampoc m’agradava l’informatiu que feia RAC1 les passades temporades, una tertúlia de polítics, que es convertia en una simple batalla entre partits, molt pesada i buida de contingut. Sempre acabava fugint a la SER, però penso l’Hora 25 d’Àngels Barceló és massa evident, ella simplement defensa la línia SER (“la ser les viene contando que el Partido Popular…”) i els seus contertulians són molt repetitius i esperables. Ja ho havia dit aquí alguna vegada: qui serà el primer en arreglar l’errada, Catalunya Ràdio o RAC1?

I ja tenim la resposta, m’agrada l’informatiu nocturn “La nit a RAC1” que aquesta temporada presenta Xavi Freixes. Sobretot la tertúlia en que parla gent diversa, amb les seves idees sobre la política i el país però no extremadament polititzats. I amb participació dels oients. Llàstima que acabi a les 11, al meu gust els esports haurien de començar a dos quarts de 12, m’agrada ficar-me al llit escoltant una tertúlia que doni bon rotllo.

Per cert, no he trobat cap foto útil del periodista Xavi Freixes, per això poso la de tot l’equip de presentadors de RAC1. Algú sap qui dels de la imatge és ell?

No hi ha cap article relacionat.