Els comerciants del carrer de la Lluna i limítrofs (Sant Vicenç i Ferlandina) han organitzat una nova festa de la Lluna vivent. Iniciativa que des d’aquest blog felicitem, aconsegueix dinamitzar (un dimecres al vespre!) uns carrers que si alguna cosa necessiten són moltes dinàmiques i moltes botigues. Des de mitja tarda les llunes s’han il·luminat convertint-se en rèpliques de la lluna plena i els establiments han iniciat els tallers per nens. A la nit cada establiment agrupava gent al seu voltant, en gran part jove. A sota trobareu alguns dels establiments que han participat a la festa:

 

El salero s’ha convertit en un paller, amb palla a fora i a dintre, canyes crec que de bambú al sostre i sobretot molt bon ambient!

Els locals Delfidel i Medina Azahara eren bars de copes…

L‘Imprevist, el restaurant de Ferlandina, ha servit els seus magnífics sopars a la llum de la “lluna”…

i “El balcón” del carrer Sant Vicenç estava ple de gom a gom.  

A tot plegat només hi fem un però: per què ha quedat tan brut el carrer Ferlandina? Ple de llaunes per tot arreu! Als altres carrer, sobretot el de la Lluna, els comerciants s’han ocupat de que quedessin nets i en canvi Ferlandina oferia aquesta penosa imatge un cop acabada la festa. Per cert, com no podia ser d’una altra manera, els venedors de llaunes han tornat a fer l’agost, Lluna amunt, Lluna avall.

No hi ha cap article relacionat.