Fa uns dies a barcelona.st us parlava del pa del Barça del Forn Mistral. A Facebook el post ha tingut comentaris interessants.

En Víctor Sen em diu: “2,50 el quilo! Jo compro la baguette per menys d’un euro. Recordo que, a la mort d’en Franco, la botiga de l’Espar Ticó, a la Rambla de Catalunya, va ser el primer lloc ón es van començar a vendre senyeres a metros, a hectòmetres, a quilòmetres. No sé si es van fer rics, suposo que ja ho eren, de rics. Això va ser avans que arribessin el xinessos… Fer calés amb les banderes, no sé si m’agrada”.

L’amiga Mercè Piqueras li contesta: “No crec que l’Espar Ticó vengués banderes catalanes per fer quartos, sinó perquè no era gaire fàcil trobar-ne. Era un català compromès fins al moll de l’os. Quan es va fer la Fundació del Congrés de Cultura Catalana, ell anava casa per casa de la gent que havíem participat o estat inscrits al Congrés, per explicar que es faria la Fundació i convèncer perquè la gent s’hi associés. Un senyor que tenia una pelleteria de luxe anava pels pisos com si fos un comercial. I tot per fer país!”

 

 

No hi ha cap article relacionat.