Primer vaig sentir la notícia a la ràdio:  l’Alcalde Hereu anava a presentar la candidatura de Barcelona a uns jocs olímpics d’hivern! Després vaig veure al TN la roda de premsa d’Hereu presentant un tema tan transcendent sense cap consens polític previ.  Dintre meu pensava: ¿Com se’ls ha passat pel cap fer un ús d’un tema així per intentar capgirar les expectatives de vot i el desgast? És una fugida endavant, utilitzant la tècnica “92” però desgastats per la tècnica Fòrum. Una de les principals conclusions del Fòrum que ara Barcelona necessita altres vies.

La presentaciço m’ha semblat buida de contingut, com un mag que treu un conill del barret.

Penso que encara no és moment de repetir candidatura olímpica, ja fa anys del 92 però no tants! I uns jocs d’hivern? Bé,  és una idea,  ja ho sé que tenim la Cerdanya a dues hores i que la iniciativa serà ben rebuda pel “territori”. Però vaja, si cal desdoblar l’eix del Llobregat fins al Cadí que ho facin ja, no han de caldre uns jocs per fer-ho.

Anava en bici i pensava com explicaria això aquí al blog: “La bolita, la bolita”, em tornava el símil dels tril·lers. I mireu per on just quan travessava la Rambla tenia a quinze metres uns tril·lers fent l’agost. “La bolita, la bolita”. Són els que veieu a dalt. És veritat que els tril·lers sempre es queden amb el bitllet de 50 Euros però és que en aquest cas la boleta es veu per tots costats. Penso que no és ni el moment (volen desviar l’atenció de tantes mogudes al carrer?), ni sobretot la forma (un projecte així no es pot presentar com qui presenta l’inici d’una campanya electoral perquè desconsensua!)

Potser algú de vosaltres somia ja amb comprar entrades per veure hockei sobre gel al Palau Sant Jordi? Bé, si penseu diferent o m’equivoco molt, ja em corregireu, tindrem temps per anar-ho veient. Però jo com a ciutadà, al·lucino. Superen el Polònia.

¿I no pot ser Pep Guardiola alcalde de Barcelona?

No hi ha cap article relacionat.