Els que consulteu aquest blog des de fa un temps sabeu que hem anat  seguint la trajectòria de dos grafiters del Poble Sec que es dediquen professionalment a la decoració de persianes de botigues, en Kram i l’Owen. Aquest matí he rebut un missatge de l’Owen: “Avui a les 18h pintarem la persiana d’una botiga nova de roba íntima, al carrer del Call 22”.

La botiga es diu Sapeca i per decorar-la els dos grafiters portaven un dibuix de dues cames amb mitjons de colors que estan reproduïnt aquesta nit sobre la persiana. Quan he arribat ja estaven ben instal·lats, amb l’escala que els ha deixat un veí, els focus i molts esprais de pintura a punt.

M’agrada veure el muntatge i com van transformat una persiana blanca en una decoració atractiva.

I també m’agrada veure la reacció de la gent que passa pel davant, sempre positiva. Uns turistes italians anaven dient: “Bravíssimo, que bel·lo”. Dues dones catalanes comentaven: “més val que ho facin, que la decorin, perquè sinó en dos dies la persiana estarà plena de grafitis”. I una mare els ha dit als dos fills: “Mireu, estan fent una obra d’art!”. Demà us ensenyarem com ha quedat.

No hi ha cap article relacionat.