“Crisi? Beneficis de la banca espanyola entre gener i setembre 2009 = 12.709.000.000 €”. Aquesta contundent xifra encapçala el programa que els organitzadors del segon Fòrum Social Català reparteixen aquest cap de setmana a l’entrada de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, que acull la trobada.

Sota l’eslògan “Contra la seva crisi, les nostres solucions” s’hi celebraran 96 seminaris, diverses activitats culturals i accions de protesta. El Fòrum s’autodefineix com “un espai de trobada de transformació social on tothom és benvingut”. Alguns dels temes que s’hi tractaran? “Mitjans al servei de la societat”, “Qui vigila els que vigilen el poder?” o “Àfrica en la crisi i en la globalització”.

Conviden a que hi participin “tots els que no estan d’acord amb el que fan els nostres polítics”. I conclouen amb un contundent: “”Rebela’t, és hora que escoltin la nostra veu”.

A primera hora de la tarda he passejat una estona per l’edifici i el jardí i ja veieu que la moguda és considerable i atractiva. Per + info cliqueu aquí.

No hi ha cap article relacionat.