Si ahir dèiem que les obres han arribat ara a la banda Rambla del carrer Canuda, avui hem constatat que aquest tram de carrer s’ha convertit en un veritable Can Fanga. Diu que els gironins van començar a anomenar Can Fanga a Barcelona perquè, quan els carrers de l’Eixample encara no estaven asfaltats, si plovia tota la ciutat quedava enfangada. Doncs una mica això és el que està passant a Canuda, sort que ha deixat de ploure.

Però sens dubte hi veiem coses atractives: d’una banda, mireu quines rampes han instal·lat a totes les botigues per intentar disminuir les incomoditats que les obres provoquen per entrar als comerços. I d’una altra, no em digueu que no és romàntic veure els carrer sense llambordes i directament amb terra, d’alguna manera és com traslladar-se cent anys enrera a aquella Barcelona no asfaltada! Quan arreglen d’altres carrers acostuma a quedar una capa de ciment però en aquest cas han tret les rajoles i directament hi ha terra.

Per fer-ho encara  més especial només faltaria que passessin carruatges i entressin al Palau Savassona. ¿Potser algú de vosaltres els pot contractar ni que sigui per fer feliç aquest cronista?

No hi ha cap article relacionat.