L’edifici que veieu està al 22@ i és la seu del Centre Internacional de Negocis de Catalunya. De fet l’estructura forma part de tot un complex d’oficines que ocupen mitja illa de cases. A les oficines “bessones” hi ha per exemple Torres Papel i el Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona. A mi tot el complex en si m’agrada, potser l’hauria fet més alt però està bé. És veritat d’altra banda que la foto està feta un diumenge a la tarda i al 22@ un festiu tens una sensació semblant a la que sents a qualsevol downtown nord-americà: tot està desert. A veure si hi torno un dia laborable. A la imatge de sota veureu en imatge panoràmica l’edifici més sencer i l’interessant contrast amb l’immoble de veïns que té al costat.

Jo no coneixia el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) però a finals de desembre vaig rebre un mail d’Emma Olivero, que treballa al Departament de Comunicació de CINC. De fet era una nota de premsa en que explicaven que un dels seus objectius actuals és donar suport als joves emprenedors: “Som un espai de treball i trobada per a empreses i professionals” i un recolzament puntual o estable. Tenint en compte la que està caient, em va semblar interessant, sembla una iniciativa que va en la bona direcció, i li vaig enviar unes preguntes a l’Emma Olivero:

  Convida els lectors del blog a venir a Cinc: teniu actes previstos? 

Tots els lectors del blog estan convidats a assistir als actes organitzats a CINC. Els propers actes que es realitzaran al febrer són un curs sobre “Gestió del temps (9 i 11 de febrer!), un sobre networking a la industria farmacèutica i un de “Marketing i motivació personal”. A més, aquelles persones que estiguin interessades en l’espai coworking poden visitar les nostres instal·lacions i gaudir d’un mes gratuït d’espai de treball sense cap tipus de compromís.

 Cinc és una empresa privada, una entitat mig-pública o pública?

 CINC, Centre Internacional de Negocis de Catalunya, és una iniciativa privada localitzada al districte de la innovació, el  22@  Barcelona que es dedica al lloguer d’espais, assessora empresarial i organització d’events.

– Què més feu?

Recolem associacions de joves emprenedors. També, hem creat una “Coworking Area” pionera al districte 22@. Es tracta d’una filosofia laboral on freelance de diferents disciplines no només comparteixen un espai físic de treball, sinó que també coneixements i experiències”

Podeu seguir tot el que fan a través de xarxes socials, si en voleu saber més cliqueu aquí.

No hi ha cap article relacionat.