Ens ho demanava en Marcus, un lector, al post de fa uns dies sobre les obres de l’AVE que han tallat Provença a l’alçada de Bruc, deia l’estimat lector:

-“En aquest tram del carrr bruc hi havia un quiosc i una paradeta de “chucheries” que amb les obres han desaparegut. Que se’n deu haver fet? Les deuen haver posat a un altre lloc?”

Doncs l’hem trobat! Al mateix carrer Provença però una mica més enllà, cantonada amb Roger de Llúria.

Hem aprofitat l’ocasió per parlar un moment amb el venedor, d’uns quaranta-i-tants anys. Fa quants anys que el quiosc era a Bruc?

-“Des de 1962!”

Ara es quedarà dos anys a la nova ubicació, perquè allà on era hi ha un gran forat:

-“I ja veuràs quines màquines portaran per foradar, seran altes com aquell edifici” fa assenyalant una construcció de l’alçada prevista per Cerdà (porteria, entresòl, principal i tres pisos més).

He aprofitat l’ocasió per comprar dos núvols i una d’aquelles regalèsies toves recargolades. Recordeu? N’hi ha de negres i de vermelles, n’he agafat una de negra, per només 10 cèntims, val la pena.

Ja veieu que amb això de les obres de l’AVE haurem d’anar amb compte, perquè no només patirà la Sagrada Família sinó que també ens mouran de lloc coses que ens alegren la vida, com un humil quiosc de pegadolces.

blog ave

No hi ha cap article relacionat.