Mireu quins bunyols de quaresma vaig comprar ahir a la Montserratina! I és que com cada any els forns i les pastisseries s’omplen els dimecres i els divendres d’aquesta dolça temptació. Per estrenar la temporada vaig triar un dels establiments clàssics de la Montserratina, el del carrer Santa Anna. La veritat és que feien molt bona pinta i són molt bons, però ja ho poden ser perquè són molt cars! A 33 Euros el quilo, poca broma:

– “Quants en vols?” em van  demanar

-“Uns quants”, vaig dir sense voler concretar

La depenenta me’n va posar fins que vaig dir prou. Aquest “prou” corresponia a 10 Euros, que corresponia a uns poquets bunyols, que repartits entre uns quants volen de flonjos com són.

Home, el que estaria bé és que algun blog gastronòmic ens passés la recepta dels bunyols de quaresma, no?

I d’altra banda, anirem buscant durant aquest temps pre-pasqual alternatives més econòmiques pels forns i pastisseries de Barcelona, s’accepten idees, busquem bunyols de quaresma bons i més econòmics, a qualsevol punt de la ciutat. Algun suggeriment?

No hi ha cap article relacionat.