El Bar Joan, on van ser assassinats dilluns dos dels propietaris, està just al davant de les obres de l’AVE que comentàvem fa uns dies en aquest blog. Recordeu el quiosc que han mogut de lloc per poder foradar el carrer? Estava a l’altra banda del carrer Provença, a tocar amb Bruc. En una d’aquelles curioses cruïlles que també toquen amb la Diagonal.

Veïns i comerciants del barri continuen consternats pels fets i tot Barcelona segueix la notícia amb tristesa. I també amb l’angoixa d’intuir que s’està entrant en temps més convulsos del que estem acostumats.

Les botigues de la zona s’han abocat a expressar consternació i han penjat cartells per tot arreu anunciant una concentració per avui dijous al vespre.

Com vèieu a la foto de més amunt, veïns i passavolants han col·locat espelmes. Tothom que passa per davant s’hi atura i llegeix el que diuen els rètols, que anuncien l’enterrament de la Marta i el Josep.


Per desgràcia, la crònica d’una ciutat com Barcelona també inclou la crònica negra. Impressiona especialment i causa molta tristesa veure-la tan a la vora de en llocs dels que habitualment parlem en aquest blog per motius ben diferents.

No hi ha cap article relacionat.