De l’1 al 28 de març ens conviden a comprar una entrada i assistir a algun dels molts espectacles que tindran lloc a la carpa “Rambleros” que han muntat al mig de la Rambla de Santa Mònica, a tocar del monument a Colom.

La iniciativa té gràcia i si mireu el cartell segur que trobareu alguna actuació que us vingui de gust, sobretot ara que el cos ja ens va demanant sensacions de primavera.

Per si no es nota, jo sóc “ramblero”. M’agrada trepitjar Rambla, la nova i la vella, des de Diagonal fins a Colom. En aquest debat sobre la Rambla qualsevol iniciativa és bona sempre i quan no oblidem: que el que li cal a la Rambla és vida normal, gent que hi vagi a treballar, a estudiar i a dinar; i que no ens perdem en falses enyorances, la Rambla de la nostra generació sempre ha estat més o menys degradada.

Si el que volem és reivindicar l’esperit de la Rambla dels anys 30 adaptat als nous temps, fantàstic, però a mi que no em vinguin amb històries de la Rambla dels 70’s, els que l’hem conegut sabem que allò tampoc no era cap paradís. I els turistes no són els culpables del que li passa ara a la Rambla, som nosaltres, un “nosaltres” molt extens que és d’on ha de venir la solució.

No hi ha cap article relacionat.