(Gràcies a un mail d’en Kram i al comentari de l’Owen he pogut ampliar la informació i corregir algunes dades importants. Així que he tornat a editar el post, aqui el teniu…)

Dos nois pintaven divendres al vespre les parets d’entrada i de sortida d’un pàrking al carrer Sepúlveda de Barcelona. Estaven envoltats d’esprais i quan vaig passar pel davant ja pràcticament havien acabat, estaven mig-recollint les eines.

I és clar! No me’n vaig poder estar! Ja sabeu que des d’aquest blog intentem seguir de prop l’art urbà i mirar els grafitis que s’ho mereixen amb una certa complicitat. Però poques vegades veiem com els fan. Com hem anat veient, hi ha una versió comercial dels graffitis: pintures fetes per encàrrec dels botiguers i dels veïns amb un doble objectiu: decorar i evitar les guixades.

Els autors que decoraven l’entrada al pàrking són KRAM & OWEN, dos artistes urbans que treballen junts sota el nom de K.O.GRAFFX, per a encarrecs de graffiti, pintura , decoració mural, etc. A banda d’aquesta vessant més comercial, cadascun d’ells desenvolupa la seva història personal de manera paralela al de l’altre. “Ens dediquem a això, il·lustrem persianes i fem decoració mural, n’hem fet diverses pel barri” em van comentar divendres passat.

Ah, i el de la foto és l’Owen! Si voleu veure d’altres feines comercials que han fet tots dos podeu clicar aquí.

No hi ha cap article relacionat.