L1340401.JPG

La sala Luz de Gas, de Muntaner amb Diagonal, ha viscut una de les seves nits màgiques en l’homenatge a un dels grans de la nit de Barcelona, el cabaretista i actor argentino-català Ángel Pavlosky, en el 50è aniversari de la seva arribada als escenaris. L’acte ha estat organitzat per Fede Sardà (propietari de Luz de Gas), Xavier Sardà i Pilar Rahola en reconeixement als anys de presència als escenaris de Barcelona de Pavlosky i per ajudar-lo a recollir fons ara que està passant per dificultats econòmiques.

L1340384.JPG

Hi han participat també desinteressadament molts amics de l’actor, que durant tres hores han pujat a l’escenari: Boris Izaguirre, Àngel Llàcer, Martirio, Carlos Latre, David Guapo, Lucrecia, Pep Plaza, Núria Feliu, Carles Flavià i el mag Lari, entre molts d’altres. També hi era present Helena Rakosnik, esposa del president Mas.


De tots els vídeos que he gravat de moment publico l’actuació de La Cubana, una cançó feta a mida per l’ocasió i que no té pèrdua, molt bona: “Juega a ser mujer, juega a ser varón” a ritme de Heidi.

L1340372.JPG

L’homenatge s’ha allargat fins a 2/4 d’1 de la matinada, quan Pavlosky ha baixat a l’escenari molt emocionat i ha dit la frase amb què titulo el post i que hagués pogut ser un bon final: “Mi vida empieza hoy”, però ha seguit xerrant fins que Xavier Sardà l’ha aturat, i ha tingut mèrit perquè Pavlosky seguia i seguia, és difícil d’aturar…

(en els pròxims dies penjaré alguns vídeos més en aquest mateix post…)

L1340350.JPG

L1340366.JPG

L1340371.JPG