Uns quants milers de persones s’han manifestat a Barcelona i han omplert Via Laietana -deixant buit els laterals- per protestar sobretot contra els retalls en Sanitat i Educació.

 

 

De crits n’hi ha hagut molts però, a banda dels que identifiquen el moviment dels indignats (“ningú no ens representa” i “no hay dinero para tanto chorizo”) avui s’han sentit molt especialment crits contra el president Artur Mas…


…crits i escrits de millor i pitjor gust segons el cas…

 Ha estat un nou diumenge a la tarda de protestes a Barcelona, que inaugura una tardor probablement calenta. De banderes n’hi havia sobretot de republicanes espanyoles i algunes estelades. Gent de totes les edats, sobretot manifestants de mitjana edat i joves, han protestat pacíficament pel centre de la ciutat.


Aquesta vegada més que en altres ocasions he tingut la sensació de veure una manifestació de gent d’esquerra orfe de partit, amb cartells com: “¿Cómo les explicarás a tus hijos que perdiste lo que ganaron tus padres”.

He seguit la protesta d’avui mol pendent del que passava a altres ciutats del món com a Nova York, on des d’ahir hi ha protestes davant de Wall Street.

No hi ha cap article relacionat.