Els socis de l’Ateneu Barcelonès triaran nova junta i president el pròxim 17 de març, es presenten dues candidatures i jo formo part de l’equip de l’economista Francesc Cabana. L’altra llista l’encapçala el catedràtic de filosofia Norbert Bilbeny. El gran repte de la nova junta serà continuar la magnífica gestió que ha fet l’equip d’Oriol Bohigas posant l’Ateneu al dia, obrint-lo i a més caldrà fer-ho en uns temps molt diferents, de gran ajust pressupostari, adaptant-se a l’entorn econòmic que vivim, gestionar en temps de crisi general.

Des de la candidatura de Francesc Cabana em van proposar incorporar-m’hi per portar tots els temes de xarxa social, a pensar l’estratègia perquè l’Ateneu i els seus socis puguin (poguem) aprofitar al màxim les xarxes socials. Vaig dir que sí per confiança en la gent que forma la llista i molt especialment en qui l’encapçala. I és clar, per la il·lusió que em fa ajudar a continuar l’imprescindible  rejoveniment mental i material de l’Ateneu Barcelonès i la seva definitiva incorporació al món 2.0 i al que vagi venint a Internet…

De moment la idea és anar en dues direccions: a partir del que ja s’està fent pensar i aplicar l’estratègia per difondre al màxim a través de les xarxes socials el que cada dia es fa a l’Ateneu, que sumat al llarg de l’any és moltíssim; i segon, potenciar la participació dels socis usuaris de xarxes socials en els espais que l’Ateneu ja té creats o que es poden anar creant. Per començar m’ocupo de la campanya 2.0 de la candidatura a Internet, a través del blog atnsenselimits, de l’usuari de twitter @atnsenselimits i d’aquesta pàgina de facebook. Qualsevol idea serà molt benvinguda!