blog salvem22

Es veia a venir, havia de passar, mala maror entre els diferents comerciants de la Rambla: la substitució de les ocelleries per unes parades horroroses de venda de productes per a turistes ha acabat per revoltar els altres comerciants de l’avinguda, que veuen com de cop i volta l’Ajuntament els ha col·locat competència precisament per on més gent passa i ha trencat l’estatus quo que fins ara existia entre els comerciants.

Botiguers de la part alta de la Rambla han creat el web “Salvem les Rambles”, indignats perquè d’una banda no els agraden els nous “xiringuitos” i de l’altra veuen que l’Ajuntament els ha posat competència al mig de l’avinguda.

Aquests comerciants s’oposen a la campanya que els antics ocellaires han engegat per a salvar les parades i en el seu portal diuen: “Vetllem perquè les promeses de l’alcalde de Barcelona de retirar aquests xiringuitos es compleixin el més aviat possible”.

Per recollir adhesions i sumar forces, aquests comerciants han creat una pàgina de facebook, també amb el nom de “Salvem les Rambles”. Volen fer pressió “per recuperar Les Rambles de sempre”.blog moscou

En el seu web han penjat les dues imatges que acompanyen aquesta informació i que diuen: us imagineu la plaça Roja de Moscou o els Champs Elysées amb unes parades com les que han posat a la Rambla?

Vaja, que la cosa es va complicant, la divisió ja s’ha fet explícita entre alguns comerços de la Rambla i els antics ocellaires. És el que aquests comerciants anomenen “l’altra opinió respecte les ocelleries de les Rambles”.

blog paris