blog vila de madrid 2Els veïns de la plaça Vila de Madrid estan molt molestos per no haver obtingut cap resposta de l’Ajuntament a les seves propostes per recuperar la plaça com un espai cívic. Avui han fet públic un comunicat en que donen a l’Ajuntament fins al 7 de desembre per tenir una resposta. A sota copio la nota que han enviat, veureu que tot el que proposen estan molt bé. Sembla increïble que en una societat democràtica aquests veïns que lluiten per l’opció de viure amb dignitat a Ciutat Vella no obtinguin resposta. Si el que mereixen és la medalla d’or de la Ciutat per la seva constància !!!

 “Assemblea de veïns i veïnes de la Plaça de la Vila de Madrid

 El dilluns 23 de novembre del 2009, un grup de veïns i veïnes, constituits en Assemblea, van entrar al Registre de la Regidoria de Ciutat Vella un escrit de reclamació al no rebre resposta als intents continuats de ser tinguts en compte en la planificació del futur d’aquesta plaça i on s’exposaven les següents reivindicacions:

 1.- Projecte urgent i consensuat amb els veïns i veïnes per a la construcció d’una tanca alta amb horari d’obertura diürna, coincident amb els horaris de la Via Sepulcral Romana.

 2.- Solució dels problemes crònics d’incivisme causats des de fa anys per un grup reduit de persones.

 3.- Projecte per a la construcció d’una àrea de jocs infantils a la plaça.

 4.- Solucionar els problemes d’accesibilitat al Passatge de la Rambla per a les persones amb problemes de mobilitat.

 5.- Solucionar els gravíssims problemes de recollida selectiva d’escombraries que té la plaça i, en el cas de que ja existeixi algun projecte, informar-ne degudament.

 6.- Concretar si es procedirà o no a la no renovació de les paradetes del carrer Canuda.

 7.- Solucionar la manca de bancs i seients públics a la plaça, instal·lant-ne de nous en noves ubicacions.

Els veïns i veïnes vem considerar aquest com un darrer intent per aconseguir el compromís de la Regidoria per solucionar els problemes existents.

Si en el transcurs dels propers 15 dies a la presentació de l’escrit obtinguessim novament el silenci per resposta (el termini finalitza el dia 07/desembre/2009) procedirem a iniciar una campanya de denúncia pública, com a única alternativa per donar visibilitat a unes reivindicacions que considerem justes i mesurades”

Més informació al blog Barrinant a Ciutat Vella