Ja fa quatre mesos del trasllat del parc de bombers històric del carrer Provença a la seu provisional del Parc Joan Miró, però les protestes contra la presència de les naus dels bombers continuen molt presents als balcons que envolten el parc Joan Miró: “Fora obres il·legals” i “Salvem el parc Joan Miró” són els missatges que més abunden, junt amb el ja caducat “Escarp dimissió” (Assumpta Escarp és des de fa unes setmanes la nova regidora de Ciutat Vella i per tant ja no pot intervenir en el tema).

A mi em costaria molt protestar per la presència de bombers a la vora de casa. De fet durant uns anys els vaig tenir i la veritat és que no em molestaven, ans al contrari, em feien sentir més segur. Les sirenes? Sí que les sentia però com us podeu imaginar sóc d’aquells que quan sent una sirena mira què passa i en general no em molesten.

A més, en aquest cas no deixa de ser una instal·lació provisional, no? Deien que seria per 2 o 3 anys. Amb la que està caient no seria rar que aquest termini s’allargués, però sembla clar que aquí els bombers no s’hi quedaran. En tot cas, està clar que a molts veïns del parc Joan Miró no els ve de gust que els hi hagin retallat el parc i els hagin plantat aquesta nau com industrial, ni que sigui per un temps limitat. Jo els hi diria que siguin conscients de la sort que tenen de tenir tot aquest espai tan a la vora de casa i que en tot cas el parc és molt millorable, per mi millorar el parc seria prioritari. I els bombers, ja que hi són, que els acullin bé durant aquests anys. Ara mateix hi ha adhesius en contra tot al voltant de les instal·lacions.

No hi ha cap article relacionat.