L1280515.JPG

L’Espai Mallorca de Barcelona, que està al carrer del Carme, ha comunicat en un newsletter enviat als seus clients i usuaris que des de dilluns 16 de gener han quedat anul·lats tots els actes programats “fins a nova ordre”. El newsletter acaba amb un missatge que vol ser conciliador: “Ens sap molt greu el que està passant i esperem poder-vos donar bones notícies ben aviat”. Vinga, que no ens podem permetre aquests luxes, els actes culturals de l’Espai Mallorca a Barcelona són necessaris, tant de bo trobin una solució aviat!

El personal de l’Espai Mallorca havia presentat una Demanda de Conciliació contra el Gremi d’Editors de Balears –que és el responsable de la gestió de l’Espai Mallorca– al Jutjat Social per incompliment de contracte per la manca de pagament i retard continuat en l’abonament del salari. El Gremi d’Editors de Balears ha decidit suspendre a partir del dia 16 de gener del 2012 i de manera immediata la programació cultural de l’Espai Mallorca, fins que trobi una solució.

(La foto és de l’últim acte al que vaig anar a l’Espai Mallorca: l’homenatge a Salvador Iborra, el poeta assassinat a la tardor a la plaça de Sant Just, com podeu llegir aquí)

No hi ha cap article relacionat.