Comença avui una nova etapa en el blog de Guillem Carbonell. Benvinguts a barcelona.st, el ‘Barcelona Street Times’.  Amb estètica i organització que vol recordar un portal d’informació i un diari clàssic, amb tots els continguts del meu blog de sempre.

La transformació ha estat possible gràcies a les habilitats d’ Albert Olaya i Guillem Carol, de Giny.cat. Ells m’han ajudat a importar tots els continguts del blog en català (des de març del 2005 fins ara) i els dels blogs en anglès i castellà, més recents: moltes gràcies!

A partir d’ara publicaré tots els posts (generalment en català, però de vegades amb versió pròpia en castellà o anglès) sota el paraigües de barcelona.st. Veureu que hem enviat el Xafarder al final del blog, en forma de pensaments i xafarderies que tanquen la pàgina.

També he incorporat espais de publicitat gratuïta. Teniu alguna cosa que hi volgueu anunciar? Si teniu iniciatives del tipus que sigui (empreses, productes, artesania, actes d’agenda…) que volgueu publicitar gratis en aquesta pàgina, envieu-me el bànner i l’enllaç a guillem@barcelona.st.

Gràcies per ser-hi! D’ara en endavant us convido a compartir aquí el aventures de periodisme ciutadà i el relat dels nostres temps!

(PD: Aquests primers dies encara aniré fent retocs a la plantilla! Si veieu alguna cosa que cal ajustar, aviseu-me sisplau!)

No hi ha cap article relacionat.