Hola a tothom, benvinguts a la nova temporada d’aquest blog. A Barcelona es nota que aquests dies tothom qui més qui menys va tornant i la setmana que comencem serà la de la gran reentrée.

M’he vingut a inspirar a la torre de l’edifici històric de la Universitat, i per ser més exactes a una de les dues torres, no a la del rellotge sinó la que queda a la dreta mirant des de la plaça. Les vistes aquí són fantàstiques, us les aniré ensenyant. De moment he triat aquesta, el que veus mirant cap a Collserola, del com de Sant Pere Màrtir fins a just passat el Tibidabo…

(Als que ja coneixíeu aquest blog dir-vos que he incorporat tot l’històric, des de l’any 2005. També he modificat tot el sistema de seccions, agrupant-les però diferentciant les subseccions de manera més clara. Per exemple, una secció és Barcelona i té com a subseccions cada un dels barris dels que parli en algun moment. I el mateix amb cada secció. De moment he classificat tota la temporada passada i durant el curs aniré assignant secció també als posts dels anys anteriors)

Comencem, doncs!

No hi ha cap article relacionat.