(Pel seu interès, transcric part de la infromació enviada per una veïna en forma de missatge al post “Alguns veïns de la Bonanova preocupats per la dinamita de Mandri“)

Explica la Sra. Isabel Lacruz que a l’última reunió i van assistir més de 150 veïns i presidents o administradors de comunitats de propietaris dels carrers Mandri, Passeig Bonanova, Bigai, Maó, Ciutat de Balaguer, Horaci i Dalmases, “afectats per la macrovoladura amb 252 Kg de dinamita al pou de Mandr per les obres de la L9, el passat 15 de febre”. Explica també que aquesta explosió “va causar danys a la salut del veïnat i també als edificis, reconeguts en part per GISA-GENERALITAT”.

Els veïns s’han constituït en comissió, formada per arquitectes i enginyers que també son veïns afectats, i han demanat, de moment per via administrativa, que s’aturin les explosions a la cota 50m del pou, vistos els danys ja causats i l’ existència de mètodes segurs, com ara el ciment expansiu.

A finals de març els veïns de la Bonanova / Mandri convocaran una nova reunió de veïns en contra de les explosions a Mandri.

No hi ha cap article relacionat.