Ho dèiem fa uns dies al Xafarder i recentment ho hem constatat amb fotos: el Tívoli, una de les xarcuteries més populars de la zona alta de Barcelona, ha hagut de tancar la seva botiga principal després de patir un incendi la matinada del 18 de maig. L’establiment va quedar molt afectat i encara se sent una forta pudor a cremat des de l’exterior.

En una nota penjada a la persiana els propietaris agraeixen el suport que estan rebent, demanen disculpes als veïns i anuncien que fins a nou avís la seva activitat comercial es trasllada a Rector Ubach 25: “Els esperem perquè els necessitem!”

La nota conclou dient “no tingueu cap dubte que el nou Tívoli està ja en el nostre pensament, disposat a complir 70 anys més. Signa la família Sadurní Val “i tot el personal”.

I encara ho rematen amb una dita una mica barroca: “la nostra glòria més gran no consisteix a no haver-se caigut mai sinó a haver-nos aixecat després de cada caiguda”. Restarem expectants al retorn del Tívoli, on compra tanta gent benestant.

No hi ha cap article relacionat.