bressolacàldegues.jpg

Als que seguim amb admiració i des d’una certa distància la feina que cada dia fan les escoles de La Bressola a la Catalunya Nord ens ha arribat avui la trista notícia que tanquen l’escola de Càldegues, a l’Alta Cerdanya. Jo hi he estat vàries vegades i és una escola petita, feta a base de molta il·lusió, pocs recursos i un entorn envejable, el d’un poble petitet de la Cerdanya.

Bressola.jpg

L’Aleix Andreu, que és el president de l’Associació d’Amics de la Bressola, ha enviat als socis de l’entitat el comunicat que veieu a sobre i on explica que el consell d’administració de la Bressola va decidir el 28 de febrer el tancament de l’escola de Càldegues, que serà efectiu a finals d’aquest curs. La causa és la manca de recursos a conseqüència de la crisi, que en aquest cas apareix en forma de baixada de subvencions, quotes de socis i quotes dels Ajuntaments.

En una mena de brindis al futur Aleix Andreu diu estar convençut que “el fet que la Bressola de Càldegues hagi estat una realitat durant els darrers 11 anys permetrà que en un futur no molt llunyà neixi una escola catalana transfronterera adaptada a la realitat de l’Alta Cerdanya”. I fa una crida als socis a assistir a una assemblea que tindrà lloc el 20 de març a Barcelona. Des d’aquí una forta abraçada als amics de la Bressola i endavant!

I a veure si és veritat que hi fan una escola transfronterera, de la mateixa manera que s’està fent un bon hospital per tota la Cerdanya, la d’un i altre costat.

No hi ha cap article relacionat.