El lingüista i pensador crític nord-americà Noam Chomsky va intervenir dissabte 8 d’octubre al Rebellious Media Conference de Londres, en una sala plena de gom a gom i un discurs retransmès per vídeo a altres sales de l’Institute of Education de la capital anglesa, segons informa Rikki a Indymedia Londres.  

Chomsky va centrar el seu discurs en el moviment dels indignats nord-americans, l’ “Occupy Wall Street”, i amb to irònic va alertar els seus participants de no caure en ingenuüitats:  “Demanar a les empreses que posin les persones per davant dels beneficis és com demanar que actuïn il·legalment, perquè el seu únic objectiu és guanyar diners i qualsevol altre objectiu infringiria l’objectiu de guanyar diners”.

En resposta a una pregunta sobre el rol de la premsa alternativa d’esquerres i la seva incapacitat d’arribar més enllà dels moviments de protesta, Chomsky va assenyalar:  “No té cap sentit culpar els mitjans d’intentar que la gent sigui passiva;  és com culpar els bancs per fer diners”. La conferència ha estat promoguda per la revista Peace News, que està celebrant el seu 75è aniversari, i organitzada per diversos grups de petits mitjans de comunicació.

No hi ha cap article relacionat.