foto-17.JPG

La recentment creada plataforma “Veïns i veïnes de la Rambla farts de la degradació” ja ha posat data per la consulta oberta sobre el futur d’aquest passeig. Serà el 9 i 10 de març i girarà al voltant de la pregunta “Com vols que sigui la Rambla?”.

Alguns dels veïns ara organitzats en aquesta flamant plataforma provenen d’experiències exitoses anteriors, com la del moviment veïnal de la plaça Vila de Madrid que va acabar convencent l’Ajuntament que a la plaça hi calia un parc infantil i tanques que protegissin la gespa. Han resumit els seus objectius en el manifest “Farts de la degradació”. Fa uns dies li van presentar el manifest i la consulta a la regidora de districte, Mercè Homs.

Tot i que la regidora els ha ofert ajuda i material per la consulta, els veïns prefereixen marcar distàncies: “Una cosa és el Pla Cor de l’Ajuntament i l’altre el nostre projecte La Rambla democràtica.

Us animo a fer-vos amics de la seva pàgina de Facebook, clicant aquí. Conec alguns dels impulsors del projecte,  poso aquest blog a disposició de la consulta. Felicitats per la iniciativa i … endavant!

No hi ha cap article relacionat.