L1310852.JPG  

Potser heu dinat o sopat alguna vegada a algun establiment d’ Udon, una cadena de restaurants “casual” de noodles i similars, amb locals a Madrid i a Barcelona. A la capital catalana n’hi ha bastants, si no em desconto 9: al Born, a l’Eixample, a l’Illa, al Raval, a les Glòries, a les Arenas, a Diagonal Mar, a la Travessera de Gràcia i al Maremàgnum. Si tafanegeu una mica per la seva pàgina web veureu que la imatge i els missatges d’aquests restaurants són molt atractius: parlen de feng shui, de menjar sà i de servei i atenció jove.

Però aquesta crisi arriba fins i tot a locals com aquest amb un esperit jove i alegre. Diumenge passat al migdia vaig fer aquesta foto, que mostra uns quants treballadors d’Udon protestant davant el local que la cadena té al carrer Princesa. Com veieu portaven una pancarta amb el missatge: “Udon Stop despidos”.  Repartien unes octavetes que em van permetre saber el motiu últim de la protesta: “Sucesión de despidos antisindicales en Udon. Despedidos 4 compañeros por constituir una sección sindical dentro de la empresa ¡Ningún despido sin respuesta!”.

(Bé, esperem que ho solucionin i que poguem anar a tastar els noodles d’Udon. Però aquí en deixem constància com una mostra més de les nostres cròniques de la crisi…)

No hi ha cap article relacionat.