Fotocrònica de la 8a passejada @amb_barret per Rambla Catalunya / #BCN

Fotocrònica de la 8a passejada @amb_barret per Rambla Catalunya / #BCN

barrets6.JPG

Al final aconseguiran que anem tots amb barret! Unes sis-centes persones han participat aquest matí a la 8a passejada amb barret per Rambla Catalunya…

barrets.JPG

D’aquesta iniciativa tan primaveral jo me’n vaig assabentar en veure aquest rètol tan explícit penjat d’un bar de la Ronda Universitat…

barrets7.JPG

Puntuals a la cita, a les dotze del migdia els protagonistes de la passejada s’han trobat a Rambla Catalunya amb Diagonal…

barrets3.JPG

S’han vist barrets de tots tipus, barcelonins de moltes procedències. Alguns portaven barrets ben senzills i d’altres han optat per capells més estrafolaris…

barrets8.JPG

Per sort el matí ha estat espectacular i ha acompanyat amb aquesta celebració tan peculiar de la Primavera. No ha estat fins a la una que s’han començat a sentir alguns trons…

barrets2.JPG

La passejada ha acabat a l’alçada de la Gran Via on els participants s’han reunit a xerrar i fer fotos. Hi havia molt bon ambient, com podeu acabar de constatar amb aquestes últimes imatges…!

barret4.JPG

barret1.JPG

barret3.JPG

#Tendències / Èxit de la passarel·la de moda al barri de #SantAntoni #bcn

#Tendències / Èxit de la passarel·la de moda al barri de #SantAntoni #bcn

La carpa metàl·lica del carrer Urgell -que fa de mercat del llibre vell provisional els diumenges- va fer divendres d’escenari per la passarel·la que des de fa uns anys porta la moda als barris de Barcelona. Molts veïns s’hi van acostar per veure passar els divuit passis dd’enguany, tots ells d’establiments adherits a Sant Antoni Comerç (moda de roba i també perruqueria i joieri). La gent va quedar contenta: -“Doncs ha estat prou bé”, deia una senyora al final. Hi havia públic de totes les edats. Durant la tardor les passarel·les arribaran a diferents barris de la ciutat.


#Tendències / Èxit de la passarel·la de moda al barri de #SantAntoni #bcn

#Barcelona / Un maniquí amb màscara de gas decora l’aparador que Gratacós dedica a #TheBrandery

Si passeu per la part alta del passeig de Gràcia, a tocar de la Diagonal, fixeu-vos en l’aparador que la botiga Gratacós, una d”aquelles de tota la vida (1940) li dedica a The Brandery …

L’aparador crida l’atenció perquè la peça principal és un maniquí amb màscara de gas envoltat de vestits de color taronja que es mouen per l’impuls de l’aire que li arriba d’un ventilador. El tema de la màscara de gas és anecdòtic, són d’aquells detalls amb què de vegades et sorprèn la moda urbana, a mi l’aparador m’ha agradat.

The Brandery, que ja escalfa motors, és “el trade show de moda urbana i contemporània” i  tindrà lloc a Barcelona del 26 al 28 de gener.

#Tendències / Èxit de la passarel·la de moda al barri de #SantAntoni #bcn

#Tendències / L’aparador de Nino Álvarez al carrer Muntaner, dels més macos de #Barcelona

Cada vegada que passo que davant de l’aparador de la botiga de roba de Nino Álvarez (Muntaner 338, entre Rector Ubach i Calaf) penso que és dels més ben treballats i macos de Barcelona. Aquest hivern han triat els tons vermells combinats amb marrons.

La roba és atractiva, esportiva i jove. S’agraeix quan una botiga cuida l’estètica d’aquesta manera i a més segur que els surt a compte. Fixeu-vos-hi si mai  passeu pel davant, a aquest aparador jo li donaria un premi, en viu és molt impactant.

#Tendències / Èxit de la passarel·la de moda al barri de #SantAntoni #bcn

Moda / Els maniquís del “Mango Fashion Awards” ocupen el Passeig de Gràcia

Arriben els tercers premis de moda Mango i per celebrar-ho la marca de roba ha col·locat els seus maniquís a banda i banda del Passeig de Gràcia. Dissenyadors procedents de França, Itàlia, Espanya i Japó són els autors de la moda que s’exposa en aquestes vitrines al centre de Barcelona.

(Moltes gràcies al Roberto, el lector que me’n va enviar una foto fa uns dies amb el text: ‘propaganda en medio de Passeig de Gràcia’)

#Tendències / Èxit de la passarel·la de moda al barri de #SantAntoni #bcn

Moda / Les polseres amb formes arrasen als quioscos

Si teniu canalla a la vora segur que ja ho sabeu: l’última moda entre els nens i sobretot les nenes són els braçalets de tot tipus de formes. Són de plàstic i representen arbres, objectes i animals. El seu nom oficial és “Trensz” i les fabrica el gegant italià de les joguines, Giochi Preziosi.  Van en sobres de 12 unitats i el preu de cada pack és d’ 1 €.

Avui quan he anat a comprar el diari al quiosc ha arribat una mare bastant apurada, amb els seus dos fills:

– “Teniu polseres d’aquelles amb formes?”

– “D’aquestes?” ha dit el quiosquer assenyalant una caixa mig buida.

– “Sí” ha dit la mare com sospirant. Els nens han posat care de “per fi!”

– “Han arribat avui i ja gairebé no en queden!”

He comprat un sobre i curiosament totes 12 tenien forma de flors, no són les de la foto. Ara toca fer la col·lecció i anar-les canviant, no? Allò que a Barcelona dèiem “tengui” i “falti”. No sé com ho fèieu als pobles.  És clar que el que intercanviàvem eren cromos, no braçalets de plàstic. Jo em quedo amb aquestes polseres, per l’alegria visual que donen!