foto (1).JPG

Dissabte vaig descobrir casualment el grup de Reggae  ‘Extra-T rastes’, en un concert-festa a la plaça de la Virreina. L’organització de l’acte va anar a càrrec del Sector 1  dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (que comprèn tots els agrupaments escoltes del MEG ubicats a Gràcia, Les Corts, Sarrià i Sant Gervasi). Celebraven l’inici de curs just després de l’assemblea del sector.


Vaig gravar aquests dos vídeos casolans on trobareu un tast de la música d’aquest joveníssim grup gracienc que sona molt i molt bé! Els components del grup són: a la veu, Guiu Vallvé i Jana Vallvé. Quim Simó a la guitarra; Víctor Miralles al teclat; Alberto López al baix; Guillem Simó a la trompeta; Iscle Datzira al saxo tenor; i Max Valls a la bateria.


A Enderrock.cat  he trobat aquest comentari sobre el grup: “Extra-T Rastes és un projecte que no us vol deixar indiferents. S’inicien a principis del 2012, quan cinc cosins decideixen crear un nou grup. Aposten pel reggae en català, el que més els agrada. Sense deixar els clàssics internacionals del reggae, porten un concert carregat de cançons pròpies, versions d’aquests clàssics i de cançons originalment d’altres estils passades al reggae. Sempre en un ambient festiu, engeguen aquest projecte on esperen fer-vos aixecar de la cadira i fer-vos passar unes nits lllarguíssimes”.

foto (3).JPG

Trobareu més material a la seva pàgina de myspace i els podeu per Facebook o Twitter.

Posteriorment va actuar el grup Singuermornings, que van fer la cloenda de l’esdeveniment.