liberisliber 020 (1).JPG

Besalú (la Garrotxa) ha acollit aquest cap de setmana la fira Liberisliber, “d’editorials independents”. Estava previst que la inaugurés el conseller Mascarell però la web de la fira va publicar una carta en què es demanava al conseller que no hi anés per inaugurar-la:

-“La seva secretària ens va confirmar que vindria a inaugurar el proper 6 d’octubre la fira literària que organitzem a Besalú i li volem demanar en aquesta carta oberta que no vingui. El motiu és que creiem que menysprea la nostra feina i no ens sentiríem molt còmodes si vingués per fer-se la fotografia de torn”.

liberisliber 018 (1).JPG

La carta de l’organització continua: “Aquest any li vam demanar una subvenció per organitzar la fira i ens va atorgar 2.300 euros. En tant que el seu departament havia atorgat subvencions de prop de 4.000 euros a establiments privats per assistir a fires…”

Podeu llegir tota la carta clicant aquí.  I trobareu més info de la fira clicant ací.

Les fotos són del Jordi, un corresponsal d’aquest blog a Besalú. Les va fer per encàrrec perquè tenia ganes de saber com anava la fira, tot  i que no tenia ni idea d’aquesta protesta.

liberisliber 028.JPG