“¿Vosotros sois tontos o qué os pasa?” és el títol del llibre que Pere Ferreres (un dels locutors catalans clàssics del periodisme esportiu a TVE) va presentar fa uns dies a Luz de Gas.


Amb la sala plena l’acte es va acabar convertint en una mena d’homenatge a qui va ser un dels grans periodistes esportius catalans, l’Àlex Botines. Van recordar que va ser director d’un diari que es deia Récord. “A més coincideix que al novembre farà 25 anys de la seva mort” van dir des de la taula. Vaja, que es va començar a generar l’ambient per un homenatge a Álex Botines a la tardor. Durant l’acte es va parlar molt de periodisme: cap a on va?


Es va afirmar que s’ha perdut la bohèmia del periodisme de fa no tants anys així com l’estil directe, les cròniques, els valors. Es va lloar l’Équipe el diari esportiu francès referent al món per parlar de tots els esports: “La gent d’El Punt el van tenir com a referència en llençar El 9 esportiu però al final van haver de claudicar i parlar majoritàriament de futbol i Barça”. Si mireu els vídeos us fareu una idea de les coses que s’hi van dir .

No hi ha cap article relacionat.