floristes3.JPG

Molts ja coneixereu la història: les floristeries de la Rambla de les flors, a més de flors venien des de fa un temps gàdgets una mica, diguem-ne, horteres per als turistes. Ara l’Ajuntament els ha dit que prou, que tenen llicència per a vendre plantes i flors, i en alguns dels quiscos han aparegut aquestes esqueles i recullen signatures contra la prohibició. L’esquela diu:

Floristes1.JPG

“Tingueu presents a les vostres oracions les Floristes de la Rambla, que moriran properament per la intransigència de l’Ajuntament i la incomprensió de Convergència i Unió, després d’una indigestió massiva de turisme. Els funerals tindran lloc tan aviat com siguin administrades les primeres sancions imposades per l’Ajuntament de Barcelona. Agraïrem les vostres signatures de suport al llibre de condol”.

Floristes2.JPG

Entenc que les floristes sentin greuge comparatiu després de l’animalada que es va fer -i consti que no buscava joc de paraules- a la part alta de la Rambla, el que hi ha ara és horrorós, se sap des del primer dia i s’hauria d’arreglar. Però greuges comparatius al marge, em sembla bé que s’intenti evitar que les floristeries entrin en aquest joc. Ei, em sembla bé sempre i quan s’arregli l’altra barrabassada. Sinó, tots a vendre gelats, i que se salvi qui pugui.