– Referents / Montserrat Roig: Fantàstic el reportatge de TV3 sobre l’escriptora. Per sort m’han trucat per avisar-me que l’estaven fent i l’he pogut veure. Per edat recordo sobretot els seus articles a l’AVUI durant la primera guerra del Golf, el seu compromís, actualment només igualat a diari per Isabel-Clara Simó. A casa tinc el llibre sobre “Els catalans als camps nazis” com si fos una Bíblia. Hauria estat elegant que mencionessin l’historiador Josep Benet com a inspirador d’aquesta obra, va convèncer la Roig que corrés a parlar amb els avis que havien estat als camps de concentració, i que ho fes ràpid encara que estigués embarassada perquè eren una generació que estava morint. No hi havia molts recursos econòmics però finalment Josep Benet en va aconseguir prous perquè l’obra anés endavant.

Esquerra: Ja pot vigilar Esquerra a no muntar ara un espectacle que divideixi el partit. Si jo fos líder o militant d’ERC no em preocuparia perquè els votants hagin dit SI, blanc, nul o NO a l’Estatut, en general els votants d’Esquerra comprenen que per com han anat les coses -i sobretot arran del pacte Mas-Zapatero- ERC ho tenia difícil i li ho poden perdonar. Més complicat de perdonar seria ara una crisi interna, els cal unitat i sentit comú, coherents ja ho intenten ser.

– Badalona: Aquests dies estic descobrint que Badalona és una ciutat anti-ergonòmica per les bicis. Començant per les voreres: a Barcelona si més no pujar i baixar de la vorera és senzill. Les mestresses de casa ho deuen tenir difícil a Badalona per pujar i baixar els carrets de la compra de la vorera perquè aquestes no estan ben preparades ni per carrets ni per cadires de roda, sembla mentida però Barcelona ho està molt més. Sí, ja sé que no hauria d’anar per les voreres ! Però a Badalona no he vist cap carril bici transversal i els cotxes ni et miren si vas en dues rodes sense motor.

No hi ha cap article relacionat.