Hi havia una dada molt interessant a observar en la manifestació d’aquest 11 de setembre: quina capçalera arrosegava més gent? Perquè si alguna cosa no faltava eren capçaleres! Si hi vau ser estaria bé que expliqueu com ho vau veure perquè el que ara diré no és gens matemàtic. Però jo diria que la pancarta que veieu a la foto (“Som una Nació, Volem Estat propi”) era la que va aplegar més gent.

També hi havia molta gent seguint les pancartes de Solidaritat Independentista (Laporta) i de Reagrupament (Carretero). Consti que la foto no és “justa” amb la realitat.

També va ser destacada la quantitat de manifestants que seguien la primera pancarta, la dels col·lectius de l’esquerra independentista (“Davant les retallades socials i nacionals, independència i socialisme”).

En canvi em va semblar que Esquerra (en puc dir ERC?) punxava i sobretot les JERC que d’altres anys havien convoncat molta més gent. Suposo que els militants de les noves formacions estaven especialment motivats per assistir-hi.

No hi ha cap article relacionat.