Els Pets i Els Amics de les Arts van posar el punt i final als actes de l’11 de setembre, a la Festa per la Llibertat que cada any se celebra al Passeig de Lluís Companys. Tots dos grups van estar esplèndids i hi havia moltíssima gent.

Però més enllà d’això m’agradaria recordar que aquest acte es va crear en el seu dia (l’any 2000) quan les manis de l’11 anaven de capa caiguda i sempre acabaven amb incidents. Dues-centes entitats van voler trobar la manera d’evitar que això passés i es van inventar el model: fira d’entitats i activitats per a nens durant el dia i concerts a la nit. Amb la idea que la gent que acabava les manifestacions es pogués incorporar a la festa. Ara que el model ja està consolidat ens hem de felicitar i sobretot hem de felicitar als que en el seu dia el van crear, ara ja és una cita imprescible.

I per cert, un plaer tornar a veure Els Pets en directe, ara feia temps. Vaig arribar en plena interpretació del “S’ha acabat”. Un núvol passa i els carrers s’han enfosquit.

No hi ha cap article relacionat.