Si passeu per la plaça del Rei veureu que els veïns han penjat pancartes a diversos balcons demanant que l’Ajuntament tanqui la plaça de nit. Els missatges són diversos però van tots en la mateixa direcció. Tots ells contundents i clars: “Ajuntament: plaça tancada de nit”; “Ajuntament negligent, veïns descontents”; “plaça del Rei sense llei”; “Volem dormir, plaça tancada de nit”. O: “Hereu, dorms de nit? Nosaltres no”.

Les pancartes són visibles des de diversos punts dels carrers que porten a la plaça…

Per cert, sóc dels que fa anys anava i gaudia molt amb les danses dels divendres a la nit a la plaça del Rei! He buscat a google i encara les fan. Sempre es deia que hi havia veïns molestos però ara ja fa temps que no hi vaig. Espero que no s’estiguin referint a aquestes danses sinó a d’altres activitats, algú ens ho pot explicar?

Veig el cas de la plaça del Rei molt diferent que el de Vila de Madrid, aquí no m’agradaria gens que tanquessin la plaça de nit. Com proposen que es faci, amb una reixa?

Agraïria molt que algun veí ens ho expliqui, per entendre millor la posició veïnal, els problemes als que es refereixen i les solucions que proposen.