Catalan Films

L’estació de metro Universitat (línies vermella i lila) s’ha convertit en camp base de molts dels hàpenings que es fan al metro de Barcelona. Ho fan al pla central, a la planta baixa, on hi ha molt d’espai i no deixa de passar gent. Hi fan minifestivals de cinema, exposicions, campanyes de donació de sang in situ, etcètera.


Dijous passat va ser el lloc triat per fer una acció promocional de la pel·lícula Rastres de sàndal, que s’estrenava diumenge a 45 sales de tot l’estat. Com podeu intuir en el breu vídeo, es tractava d’animar la gent a ballar música índia allà mateix, i bé que ho aconseguien i ho feien. Vaig tenir el temps just de gravar el final d’una de les ‘actuacions’.

Dirigida per Maria Ripoll i amb guió d’Anna Soler-Pont i Coral Cruz, aquesta pel·lícula de Pontas Films narra la història de la Mina, una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d’una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força: “La Mina es convertirà en una gran actriu de Bollywood, casada amb el fill gran de la família on va treballar”. Com a actriu famosa i adulta feliç, finalment trobarà la seva germana a Barcelona. “Dues germanes, dues cultures”. Però els pares adoptius de la Sita han esborrat tot el seu passat…

No hi ha cap article relacionat.