Estem en ple procés de transformació de les antigues ocelleries de la Rambla en parades per a turistes: de coques, gelats, xoxolata, artesania… Fa uns dies un dels botiguers que encara espera la transformació del seu quiosc ens explicava: “Tot som famílies que hem heretat el negoci, són ocelleries de 150 anys i que funcionaven” deia resignat.

En tot cas, nosaltres ja vam dir el que pensem del canvi (ecs! jo estic a favor de cuidar el turisme, és el que tenim i jo també sóc turista però que no ens vinguin després amb històries dient que volen que els barcelonins “recuperem” la Rambla, no volen i punt).

Bé, queda dit i ara toca mirar endavant i descobrir què ofereixen aquests nous comerços. Cal dir que des d’un punt de vista de forma, els nous “quioscos” estan molt millor que els anteriors.

La primera parada que van obrir, la de “Coques de Barcelona” ven “coca de Camprodon”, de “Les Rambles”, “del Estudis” i de “crema catalana” a 2,75 € la unitat. També hi ha “rocs de Gaudí”, algú sap què són…?

…i coques de “Barcelona”. Aviat les tastarem i ja us explicarem què tal! I parlarem de cada una de les noves parades de la Rambla.

No hi ha cap article relacionat.