samarretagroga.jpg
L’Associació de veïns i veïnes del Barri Gòtic està coordinant accions per protestar contra les retallades en l’àmbit de l’educació. Les accions es decidiran en una reunió aquest dilluns 3 de setembre, a les 20h a la seva seu de la plaça Regomir 3.

La trobada és continuació de la que ja van fer a finals de juny membres de les AMPA del barri Gòtic, de l’Associació de veïns i de l’Assemblea del Gòtic. ”Tant els objectius com les propostes són punts de partida per desenvolupar en la reunió”, explica un comunicat que he rebut.

Com a objectius es marquen obrir un espai de coordinació entre pares i mares, veïns i veïnes, professorat i alumnat; mesurar l’impacte de les retallades a les escoles del barri; i visibilitzar i denunciar aquestes retallades.

Proposen fer una xerrada a la Plaça del Pi amb la participació de les AMPA i de professorat de les diferents escoles del barri; preparar pancartes per les diferents escoles; i impulsar el dia de la samarreta “groga”. Els dies 12 i 13 organitzaran marxen des de les escoles fins a la plaça Sant Jaume.

No hi ha cap article relacionat.