M’agrada veure que quan passen coses al món a Barcelona hi ha gent que es mou, ni que de vegades siguin pocs. Aquests dies no fem més que veure imatges i informacions de com el règim sirià està perseguint els opositors que amb valentia li planten cara. Avui (30/12/2011), una vintena de ciutadans sirians residents a Barcelona s’han manifestat a la plaça Sant Jaume, a pocs metres de la porta de l’Ajuntament de Barcelona, reclamant llibertat per al seu país i solidaritzant-se amb els ciutadans sirians que estan patint repressió del règim de Bashar Al-Assad.

L1290513.JPG

Com podeu veure el vídeo ho han fet amb crits en castellà i àrab com: “Aquestes són les nostres armes” (mostrant les mans), “Què volem? Llibertat! Què busquem? Llibertat! Els sirians volen i demanen: llibertat!”

L1290515.JPGLa pancarta pricipal de l’acte deia: “Llibertat i democràcia per a Síria” i explicava en petit: “L’Associació sírio-catalana per la llibertat i la democràcia està amb el poble sirià fins que el règim sigui enderrocat”.