En la presentació del llibre “Mis postales de Barcelona” d’Isabel Núñez també va parlar Javier Mariscal. De tot el que va dir trio aquestes frases, amb visió optimista sobre Barcelona:

-“No estic d’acord que siguem no-sé-què de turistes. Aneu a fer un tomb pel món i veureu que tothom és igual. És normal que… Jo abans de tant en tant anava a comprar a la botiga Muji. ¡Joder! Per a què he d’anar ara a Londres si està a Rambla Catalunya? Però la realitat és així! I hi ha gent molt jove que neixen en aquesta ciutat i s’emocionen de la mateixa manera que els hippies d’Ajoblanco s’emocionaven amb aquelles placetes cutres, amb una Barcelona que quan jo vaig arribar era molt cutre, super-trista, grisa, avorrida i amb una platja de la Barceloneta que estava envaïda per uns pocavergonyes. I en canvi ara  la Barceloneta és un lloc meravellós, amb edificis moderns i dues torres que quan vas en avió t’indiquen que arribes a Barcelona. La Vila Olímpica… És molt nou però: quan hi ha coses noves que t’agradin? Mai!”

Cert que he tallat la frase següent de Mariscal on deia: “Ja es comença a trobar gent jove que diu: com mola Benidorm! És dels anys 60 i 70…

(Si voleu veure el vídeo sencer, 100% esperit Mariscal, pugeu el volum (perquè se sent ffluixet i cliqueu aquí)