foto (57).JPG

“El Ciervo no és una revista qualsevol… És la revista cultural independent de publicació continuada més antiga d’Espanya”. Per això, la biblioteca Jaume Fuster de la plaça Lesseps acull fins al 27 de juny l’exposició ‘El Ciervo, 60 anys d’una revista improbable’, que s’ha inaugurat avui. A l’acte d’estrena hi han assistit molts col·laboradors i amics de la publicació.

‘El Ciervo’ va ser creat l’any 1951 a Barcelona per un grup d’amics, a l’entorn dels germans Llorenç, Joan i Joaquim Gomis. L’objectiu era oferir una mirada seriosa al món des d’una Espanya marcada per la censura i la repressió intel·lectual i política,  integrant escriptors de tendències moltes vegades divergents.

Si hi aneu veureu que l’expo fa un recorregut pels temes que han format part des dels inicis de la trajectòria de la revista, el debat social sobre: Europa, la  democràcia, la vida quotidiana, la religió o la cultura.

el ciervo.jpg

Foto Twiter @cronopabs

A més, la biblioteca acollirà dos actes per celebrar el 60è aniversari d’El Ciervo:

El 14 de maig, a les 19 h, Poetes d’El Ciervo
En el marc de Barcelona Poesia, recital d’autors vinculats a la revista: J. A. Cilleruelo, Alejandro Duque Amusco, Enrique Badosa i José Corredor-Matheos

El 26 de juny, a les 19 h, Ètica i periodisme
Taula rodona amb: Norbert Bilbeny, Victòria Camps i Lluís Foix
Moderador: Jordi Pérez Colomé

(Més info sobre El Ciervo aquí i aquí)