Ep! Detectada una altra novetat post-vacacional: a La Maquinista hi ha rètols de la marca de roba Abercrombie & Fitch i de Hollister, que cobreixen tot l’aparador d’un dels locals de la primera planta. El cartell no és gens explícit, simplement apareix el logo que veieu a la imatge i el de Hollister que veureu a la segona foto.

Ja fa mesos que algunes webs de moda parlen de l’obertura d’una botigua Hollister d’Abercrombie a La Maquinista però fins ara no hi havia cap constància en el centre comercial. Sembla que serà la primera botiga oficial d’aquesta marca a Barcelona. El local està situat just sobre el de la marca Cortefiel.

D’altra banda, el centre comercial La Maquinista fa dies que anuncia amb grans rètols que estan treballant per oferir noves marques “que et sorprendran”. Així que tot lliga bastant: arriba Abercrombie a La Maquinista! Ja sabeu que els seus depenents acostumen a tenir cos de model així que, si és el vostre cas, ja podeu córrer a buscar on seleccionen personal. En farem seguiment…

No hi ha cap article relacionat.