Li he demanat a l’amic Javi Estalella – Buenavista DJ que m’expliqui com va anar el concert dels Pet Shop Boys al Primavera Sound i m’ha fet tota una crònica que transcric a continuació. La foto l’he copiat de Tribuna Latina. Diu el Javi:

“Pet Shop Boys – Pandemonium Tour – Primavera Sound 2010. Feia gaire bé un any que no gaudíem del savoir faire de la parella de Londres, l’últim cop va ser el passat estiu al Poble Espanyol, els Pet Shop Boys van tornar a interpretar temes de tota la seva discografia completant la gira anomenada “Pandemonium Tour” i fent parada al Primavera Sound aquest 2010.

Amb una coreografia pràcticament estàtica -però amb l’ajuda de diversos ballarins, una posada en escena senzilla però molt efectiva i uns visuals amb influència dels més moderns artistes britànics com Gilbert & George o l’americà Bruce Weber, el Neil Tennant i el Cris Lowe es van guanyar el públic assistent amb remescles, versions i clàssics entre els que van destacar West End Girls, Always on my Mid, Suburbia o Se a Vida É, culminant el show amb la inoblidable Being Boring.

Sense oblidar els singles del seu últim i brillant treball Yes. Un concert rodó, que ens fa reflexionar sobre la necessitat de gastar-se 1 milió de petrodòlars com els U2 en un show mediocre, o quatre duros en un que va ser realment memorable.

No hi ha cap article relacionat.