La ciutat bull amb el Mobile World Congress. Aquest matí fent un cafè ja he vist uns joves executius que esmorzaven al meu bar de sempre. Per Twitter el cap de Ciutats de l’Ara @Albertbalanzà , que sap com m’agrada seguir el ritme una mica soterrani de la ciutat, em diu:

– “@gcarbonell el Mobile World Congress ha començat i l’evidència són els dos autocars que he vist a les 11 davant del Botafumeiro”.

I l’amic periodista i de l’Ateneuesfera @davidguerrero hi afegeix: “i que les putes estan treballant a ple rendiment també és un bon indicador”.

Jo puc incorporar una tercera evidència: la festeta que a ritme reggae i  snob he vist que estaven fent al Convent dels Àngels, seu del FAD. Organitzada per una gent que es diu The Hive Projects. He provat d’entrar però he vist que no m’hi esperaven, així que m’he conformat amb les fotos exteriors.  Per cert que a pocs metres, a Ferlandina amb Macba, l’ambient era tan depriment com sempre amb homeless ben beguts. Són els contrastos dels nostres temps, no?

Ah i un secret! A mi m’agraden els convents reutilitzats així per a festetes nocturnes.


No hi ha cap article relacionat.